Wil jij meer gezelligheid in je interieur brengen?

Ben jij op zoek naar een manier om meer sfeer in je interieur te brengen? Wellicht denk je eraan de muren een ander kleurtje te geven of andere lampen te kopen. Verlichting en kleuren bepalen voor een groot gedeelte het gevoel in een ruimte. Je kan het verschil wel merken tussen een koud wit licht in een kantoor, of warme verlichting in een fijn restaurant. Je kan dit warme gevoel zelf gemakkelijk creëren door led light strips te plaatsen in je interieur. Dit zijn flexibele lichtsnoeren waarop LED lichtjes zijn gesoldeerd. Hierdoor zijn deze strips veelzijdig in te zetten. In verschillende kamers, maar ook op verschillende oppervlakken komen de ledstrips goed tot zijn recht. Via ledstrip- specialist.nl is er veel keuze uit verschillende ledstrips om jouw interieur knus te maken!

Ledstrips voor iedere ruimte

Led light strips passen goed in iedere ruimte. Zo kan je meer verlichting creëren in donkere hoekjes waar er normaal geen ruimte is om een lamp te plaatsen. Een populaire plek in de de huiskamer is bijvoorbeeld om ledstrips in het plafond te verwerken. Door deze in de hoeken of op de koog te plaatsen, kan je echt de toon van de huiskamer bepalen. Zo geeft een helder geel licht een ander gevoel dan een koel blauw licht. Je kan zo zelf experimenteren met verschillende sferen. Ook in de slaapkamer zijn led light strips een bijzondere manier van verlichting. Creëer een romantische setting met rode of roze lichten. Zelfs in het toilet kan led verlichting een uitkomst zijn. Zo breng je gezelligheid in iedere ruimte in jouw woning.

Verschillende soorten ledstrips

Op ledstrip- specialist.nl heb je ruime keuze uit verschillende soorten ledstrips. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten licht, zoals helder wit of warm licht. Natuurlijk kan je ook voor de RGB ledstrips gaan zodat je kleuren zelf in kan stellen. Qua sterkte is er ook verschil tussen de ledstrips. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 12 en 24 volt. Hierbij is dus ook afhankelijk van hoeveel licht je denkt mogelijk te hebben. Indien het licht vooral als decoratie is zal 12 Volt in de meeste gevallen voldoende zijn. Niet alleen binnen, maar ook buiten kan je gebruikmaken van ledstrip verlichting. Hierbij his het wel aan te raden waterdichte strips aan te schaffen zodat ze tegen een regenbui kunnen. Met waterdichte ledstrips vergroot je de mogelijkheden van toepasbaarheid. Zo kan je zelfs ledstrip verlichting in de vijver of een aquarium plaatsen! De mogelijkheden voor het plaatsen zijn eindeloos en om deze reden zijn ledstrips dan ook een erg populaire manier van verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *