Steeds meer populair onder de meubels

Vaak wanneer je een meubelstuk neerzet staat deze op de grond, een kast of tafel staat op pootjes, hierdoor zie je in de meeste gevallen de grootte van de kamer niet meer. Zwevende tv meubels worden steeds populairder in de woonkamer, niet alleen omdat het zeer mooie meubels zijn maar ook omdat ze andere eigenschappen hebben dan een meubel wat op de grond staat. Omdat het meubel hangt is het net alsof de kamer groter is, dit komt omdat de vloer onder het meubel zichtbaar is. Bij een meubel wat op pootjes staat stopt in de meeste gevallen het zicht van de grond.

zwevende tv meubels

Maak er iets moois van met de muur waaraan het meubel hangt

In de meeste gevallen worden meubels aan de hand van de overige spullen in de woonkamer samengesteld of gekozen. Maar met zwevende tv meubels kun je wel een leuke combinatie maken met de wand waaraan het meubel hangt, kies je voor dezelfde kleur of ga je juist een compleet andere kleur nemen om het meubel op te laten vallen? Op deze manier heb je verschillende mogelijkheden met een meubel wat hangt, zeker is wel dat het een opvallend meubelstuk is in de woonkamer.

zwevende tv meubels

Het ophangen is eenvoudig gemaakt

Waar je voorheen nog met een heel meubel in je handen aan de gang moest, is tegenwoordig het ophangen van zwevende tv meubels een stuk eenvoudiger gemaakt. Door het ophangen van een beugel aan de muur, die je waterpas hangt heb je niet het hele gewicht van het meubel in je handen. Is de beugel eenmaal goed bevestigd dan is het een kwestie van het meubel op de beugel hangen en het meubel hang recht en stevig op de muur. Is er toch iets niet goed of hangt het meubel te hoog of te laag, heb je niet te maken met lastig gedoe om het meubel wel op de goede hoogte te krijgen.