Reden waarom u een kantoorplant nodig heeft

Verhoogde productiviteit

Volgens een recent onderzoek van zijn kantoormedewerkers ongeveer 2 uur en 53 minuten echt productief op een werkdag van 8 uur. Deze statistiek is angstaanjagend voor elke bedrijfseigenaar, maar het toevoegen van kamerplanten aan de kantooromgeving kan de productiviteit tot 15% verhogen!

Dit kan door simpelweg een kantoorplant of levende muren toe te voegen. Als het zo simpel is, is het een makkelijke beslissing!

Toename in creativiteit door een kantoorplant

Een Duits onderzoek toonde aan dat deelnemers creatiever waren na blootstelling aan de kleur groen. Raad eens wat veel groen heeft? Je raadt het al – een kantoorplant! Bovendien zorgt het hebben van levende planten in de ruimte ervoor dat het frisser aanvoelt in vergelijking met een meer grimmige, eentonige ruimte. Gewoon omringd zijn door natuurlijke elementen kan de creativiteit van werknemers stimuleren.

Vermindering van het ziekteverzuim

Het integreren van biophilic design creëert een omgeving die prettiger is om in te werken, waardoor medewerkers zich gelukkiger voelen in de ruimte. Dit leidt tot een grotere aanwezigheid van medewerkers.

Een kantoorplant helpt werknemers zich meer gewaardeerd te voelen

Onderzoek toont aan dat omgevingen met planten de gepercipieerde waarde beïnvloeden door een gevoel van luxe en prestige toe te voegen. In een onderzoek ontdekte ze dat gasten in winkelruimtes meer geneigd waren meer uit te geven als er planten in de ruimte stonden. De gepercipieerde waarde wekt vertrouwen in het product. Hoewel dit aspect nog niet is onderzocht, kunnen we concluderen dat omdat mensen tropische planten associëren met succes, dit ook de gepercipieerde waarde voor huidige en toekomstige werknemers kan verhogen. Omdat planten het vertrouwen in winkelomgevingen kunnen vergroten, is het waarschijnlijk dat werknemers zich ook zelfverzekerd zullen voelen op hun werkplek. U kunt concluderen dat deze factor bijdraagt ​​aan de kwaliteit van het werk doordat medewerkers zich meer gewaardeerd voelen en daardoor meer inspanning in hun werk zullen steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *