De mooiste plekken in Utrecht voor foto’s

Ben jij al bekend met de mooiste plekken in Utrecht? Utrecht is een prachtige stad met veel mooie plekjes om een foto te maken. We raden je aan om hiervoor een dag uit te trekken en eens alle plekjes bezoeken die het fotograferen waard zijn. Kies wel het juiste moment uit. Utrecht is een drukke stad, waardoor de kans groot is dat het lastiger is om in het weekend foto’s te maken. 

De oudegracht van Utrecht

Utrecht staat natuurlijk bekend om de grachten. Wat wij als tip mee kunnen geven is om eens helemaal langs de grachten te lopen, ook buiten het drukke centrum. Je kunt hier het prachtige water goed fotograferen. En neem dan natuurlijk ook het grachtenpand in Utrecht mee!

Het Vuursche Bos

Dit is een plek voor de natuurliefhebber onder ons. In het dorpje Lage-Vuursche , net buiten de stad, ligt een prachtig stukje natuur. Er zijn in dit bos diverse paden die je kunt bewandelen en gave foto’s op kunnen leveren. Een tip vanuit ons is om met zonsopgang of zonsondergang te gaan. Dan is het bos niet volledig belicht, maar krijg je wel de mooiste natuurbeelden. 

De Wittevrouwen wijk

Stap uit bij de Billstraat en loop hier de Wittevrouwen wijk in. Deze wijk in Utrecht kenmerkt zich door de smalle straatjes en hofjes. Je kunt hier mooiste entrees vinden omringt met rozen en bloemen. 

Oude Hortus Botanicus

Wanneer je onbekend bent in Utrecht, zul je versteld staan van dit plekje. De Oude Hortus Botanicus is een plek waar diverse planten in kassen groeien. Dit natuurfenomeen is de ideale plek voor bijzondere en verrassende foto’s. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *