Makelaar Deurne voor het kopen en verkopen

Het verkopen van een huis kan lastig zijn. Is het slim om nu te verkopen?, wat ga ik vragen voor mijn huis?, hoe werkt een overdracht eigenlijk? en wat moet er allemaal gebeuren?. Dit zijn maar een paar vragen die opkomen bij het idee van een huis verkopen. Gelukkig heeft een makelaar veel ervaring in het kopen en verkopen van huizen en weten daarom precies wat je kunt verwachten en wat je moet doen en wat juist niet. Een makelaar Deurne die zorgt dat jij precies weet wat wel en niet kan is HG makelaar . Deze 2 mannen zorgen ervoor dat jij precies weet wat je te wachten staat.

Meer dan verkopen

HG makelaars zorgt er naast het verkopen van een huis voor dat er een taxatie gedaan kan worden en dat er een keuring plaats kan vinden. Ze weten precies wat er speelt in de markt en of het slim is om te verkopen of om nog even te wachten. Ze willen het beste voor jou en je huis. Ze denken goed met je mee en geven je advies.

makelaar Deurne

De eigenaren

De 2 mannen achter het bedrijf zijn samen deze makelaardij begonnen. Dit omdat ze de liefde voor de huizenmarkt en mensen wilden samenvoegen. Ze hebben nu al heel veel ervaring opgedaan door de jaren heen en ze weten precies wat je kan verwachten. Ze hebben goede communicatie met elkaar en met jou om te zorgen dat alles soepel verloopt.