Knap je woning op een unieke manier op

Het komt vaak voor als je de kamer op wilt knappen dat je toch weer uitkomt bij hetgeen wat je al hebt, een ander behangetje of een andere kleur verf maar dat is het dan wel. Maar heb je wel eens stilgestaan om een wandpaneel aan te brengen, de panelen zijn van piepschuim dus zeer licht van gewicht. Kies je voor een model wat uitgevoerd is in 3D dan heb je echt een unieke wand in je kamer, desgewenst kun je de panelen ook nog schilderen in een leuke kleur. Mooie bijkomstigheid is dat de panelen ook nog eens isolerend werken, zowel tegen geluid als warmte.

Wandpaneel

Creëer een stenen muur

Met een wandpaneel kun je eenvoudig een realistische muur maken, de panelen zijn zo gemaakt dat je denkt dat je te maken hebt met een echte stenen of houten muur. Maar de panelen zijn zeer licht van gewicht en gemaakt van piepschuim, zonder te hakken en te breken maak je dus een prachtige muur. Geen rommel van gezaagd hout, of de steenstrips met een slijptol moeten slijpen waardoor er enorme stofwolken ontstaan. Maar het resultaat is wel verbluffend mooi, ook wanneer je de 3D panelen aanbrengt op de muur.

Uniek design

Met een wandpaneel maak je niet alleen een uniek design, de panelen zijn ook gemaakt van materiaal wat hergebruikt is. De combinatie van de isolerende werking en het materiaal maakt dat je dus ook meewerkt aan een goed milieu. Tegenwoordig kun je er niet meer omheen om milieuvriendelijke materialen te gebruiken voor je woning. Style4walls.com heeft daar dus al over nagedacht voor jou, zonder in te boeren op het design of de kwaliteit van de materialen. Mooi en een goed milieu kunnen heel erg goed samen, dat bewijst deze webshop met de schitterende panelen nog maar eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *