Klussen met Aldorr telescoopladders

Klussen in en rondom jouw woning blijft doorgaan. Of dat jouw kozijnen geverfd moeten worden of wellicht de dakkapel opknappen. Natuurlijk is het belangrijk om te werken op een veilige manier. Zo heb je bijvoorbeeld bij Aldorr telescoopladders van hoogwaardige kwaliteit. Deze ladders zijn tevens voorzien van soft closing! Handig om te weten dat je ook nog eens veilig jouw ladder kunt inschuiven.

Voldoet aan alle vereisten

Aldorr telescoopladders

Tegenwoordig vind je online enorm veel bedrijven die gereedschap en materiaal verkopen voor een verbouwing. Op zich is dat mooi meegenomen om deze bedrijven met elkaar te vergelijken. Echter wilt dat niet zeggen dat je hierdoor een goede keuze zal maken. Bij Aldorr hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Niet alleen leveren zijn kwaliteit, maar ook voldoen de ladders aan de Nederlandse warenwet. De strenge EN131.6 norm houden zij goed in de gaten. Dit houdt in dat jij de garantie krijgt dat jouw ladder geschikt is om hiermee veilig te kunnen klussen.

Bij Aldorr telescoopladders online bestellen

Wanneer jij bij Aldorr op de website kijkt, dan vind je een ruim assortiment aan telescoopladders. Niet alleen zijn deze ladders hier verkrijgbaar, maar nog veel meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van vouwladders of wellicht de bekende huishoudtrap? Zo is de vouwladder te gebruiken tot en met vijf meter hoog. Dit is overigens wel in de rechte stand.

Aldorr telescoopladders

De telescoopladder

Het prettige van de telescoopladder is dat je hem tot op de gewenste hoogte kunt zetten. Wanneer je hem volledig uitgeschoven wilt hebben, begin dan bij de bovenste trede. Hiermee kun jij hem uitschuiven zonder problemen. Wil jij deze ladder weer inschuiven? Op de onderste trede zit een eenvoudige bediening waarmee jij dit zonder problemen kunt inschuiven. Tijdens het inschuiven zul je merken dat de soft closing een stuk veiliger is voor iedereen die met deze ladders werkzaam zijn.