Hou je van een naturel ruimte?

Ben je iemand die van natuur houdt en graag in de bos wandelt of naar het strand gaat, zodat je altijd dichtbij de natuur kunt zijn? Hou je niet van drukke en felle kleuren en wil je graag een natuurlijke en rustgevende interieur hebben? Kies dan voor een naturel interieur. Maak gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Spiegels kunnen een grote rol spelen bij een naturel interieur. Spiegels kunnen een hele ruimte transformeren naar een nieuwe ruimte. Ze zijn niet alleen maar praktisch, maar je kunt ook ermee decoreren en een sfeer creëren. Kies maar niet zomaar een spiegel, kies voor een houten spiegel.

Houten spiegel breng je dichter bij de natuur

Eenmaal je met meubelen van hout begint, moet je ook beëindigen met een houten spiegel. Dan krijg jouw huis het volledig effect. Maar wat is een houten spiegel eigenlijk. Dit is wanneer de randen van de spiegel gemaakt zijn van hout. Zowel online en de winkels kun je verschillende soorten van houten spiegel tegenkomen. Er zijn houten spiegel van eikenhout, teakhout, bamboe en nog meer. Ze zijn heel uniek. Als je bijvoorbeeld twee eikenhout spiegels met elkaar vergelijkt, merk je dat de randen van spiegels toch niet precies op elkaar lijken, want de textuur verschillen met elkaar. Welke je ervoor kiest, een ding is zeker een houten spiegel is de kers op de taart.

Hoe zorg je voor een houten spiegel?

 Een spiegel is makkelijk schoon te maken. Ongeacht of het een ronde, vierkante of rechthoekige vorm heeft, kan je het schoonmaken. Zolang je een schoonmaakmiddel, water en een microvezeldoekje hebt, kun je je spiegel altijd schoonmaken. Voor een mooi glanzende spiegel, gebruik een natte gepropte krant. De rand die van hout is gemaakt, kun je met een droge doek afstoffen. Als je merkt dat het hout geen beschermende laag erop heeft, moet je voorkomen dat het nat wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *