Essentieel gereedschap

In de corona periode zijn we allemaal, vaak uit verveling, weer lekker gaan klussen. Vloeren worden vervangen, nieuwe kasten geïnstalleerd of de zolder wordt weer eens aangepakt. Misschien ben je er in je enthousiasme ook wel achter gekomen dat je gereedschap niet helemaal up to date is, of dat je het klusje niet helemaal kan klaren met je hamertje en setje spijkers. Maar welke gereedschappen heb je dan echt absoluut nodig in je arsenaal, bijvoorbeeld een accuboor met extra Makita accu? Hier zoeken we het uit!

accu voor boor

Accuboor

Stel je wil je een nieuw schilderij ophangen in de slaapkamer, of juist een nieuwe lamp aan het plafond hangen. Je bent lekker bezig, maar dan gaat het mis. De muur is veel te hard om een simpel spijkertje doorheen te tikken. Hoe nu verder?

Met een accuboor heb je dit probleem dus simpelweg niet. Een accuboor is er namelijk voor gemaakt om je te helpen bij dikke muren en wanden. Maar je kan de accuboor natuurlijk voor veel meer dingen gebruiken dan een schroef in de muur draaien. Zo is een accuboor ook heel erg handig voor het in elkaar zetten van grote kasten of meubels. Niet dat gehannes met een schroevendraaier, maar gewoon makkelijk en snel gebruik maken van je accuboor. Met een goede accu, zoals bijvoorbeeld een Makita accu, kun je ook nog eens heel lang aan het werk voordat je boor opgeladen moet worden. 

Elektrische zaag

Zagen met een handzaag kan onnodig veel tijd kosten. Een redelijk dikke plank kost je veel moeite en tijd. Daarom kan het het waard zijn om je handzaag te vervangen door elektrische zaag.

Elektrische zagen zijn redelijk duur en daarom een redelijke investering. Ook moet je je goed bedenken wat voor soort zaag je precies nodig hebt. Er zijn namelijk veel verschillende zagen beschikbaar, zoals een decoupeerzaag of een tafelzaag. Maar ga je veel zagen dan is een investering in een elektrische zaag de moeite zeker waard door alle tijd en moeite die het je zal besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *