Een werkbank van 200 cm hoog bestaat niet? Toch wel!

Een werkbank van 200 cm breed… OK! Maar een werkbank van 200 cm hoog? Ja hoor, het bestaat wel degelijk. We hebben het hier dan over een werkbank van bijvoorbeeld een werkhoogte van 100 cm en daarbij een opzetstuk van nog eens 100 cm hoog. In totaal dus 2 meter hoog. Dit opzetstuk biedt heel wat mogelijkheden. Je bergt er niet alleen je gemonteerde stukken in op zodat ze je niet meer storen bij verdere werkzaamheden. Je kunt er ook materiaalbakken of je elektrische toestellen die je veelvuldig nodig hebt op kwijt.

Gegarandeerde stevigheid, ook bij 200 cm hoogte

Moest je je zorgen maken over de stevigheid en de stabiliteit van een werkbank van 200 cm hoog, wees dan gerust. De materialen waaruit deze werkbanken vervaardigd zijn, zijn dezelfde als bij stellingbouw. Ook het ontwerp is gebaseerd op de opbouw van stellingen. Het oerdegelijke werkblad en het stevige frame van de werktafel beantwoorden aan alle wettelijke normen. Het werkblad kan bijvoorbeeld een verdeelde draaglast van maar liefst 2000 kg aan!

Je werktafel van 200 cm hoog naar je eigen ontwerp

Als jij zelf een werkbank met een hoogte van 200 cm wilt laten uitvoeren, dan kan dit perfect. Je schetst je ontwerp of je neemt een foto van een werkbank die je ergens gezien hebt. Daarmee ga je naar de producent en je laat gewoon jouw wensen weten. Wil je bijvoorbeeld een extra legplank voor materiaalbakken, een aangebouwde werkkruk of de mogelijkheid om bankschroeven te monteren? Het kan allemaal! ‘U vraagt, wij draaien’ is bij de productie van werkbanken zeker van toepassing. Je hoeft je ook niet per sé aan een totale hoogte van 200 cm te houden. Een wat hoger of wat lager werkblad kan ook, afhankelijk van de gestalte van de persoon die er moet aan werken. ‘Op maat’ is dan ook écht op maat. Enkel dan wordt er aan deze werkbank 100% efficiënt gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *