Doen waar je sterk in bent

Als investeerder heb je in de meeste gevallen geen tijd om huurders achter hun broek aan te zitten betreft de maandelijkse huur, maar ook op het technische vlak kan dit een blok aan je been zijn. Heb je er als investeerder te weinig ervaring mee, of heb je er gewoonweg geen tijd voor. Bij vastgoedbeheer Amsterdam kun je dit namelijk heel eenvoudig uitbesteden aan mensen die er echt verstand van hebben, of dit nu voor het innen van de huur is of het oplossen van een technisch probleem. Geen ingewikkelde constructies, maar een vast bedrag per maand per woning.

Problemen worden professioneel opgelost

Het kan altijd gebeuren dat er bij een woning een technisch mankement optreedt, maar ook tijdens onderhoud van je woning moet er natuurlijk professioneel toezicht zijn. Het opstellen van een periodiek technisch rapport is ook mogelijk, op deze manier ben je altijd op de hoogte van de technische staat van je woning tijdens het verhuur. Wil je een verbouwing uitvoeren in de woning? Vastgoedbeheer Amsterdam kan als projectbegeleider optreden tijdens de werkzaamheden, eenvoudiger kan het als verhuurder niet worden. Naar wens wordt er gezocht voor een lange of korte termijn huurder voor je woning.

Vastgoedbeheer Amsterdam

Geen problemen bij het innen van de huur

Misschien wel een van de belangrijkste elementen voor het verhuren van je woning, het innen van de maandelijkse huurpenningen. Als verhuurder zit je er niet op te wachten iedere maand elke huurder te checken of deze wel heeft betaald, vastgoedbeheer Amsterdam is dé specialist op dit traject. Ook het informeren van huurders over eventuele verhogingen behoort tot het takenpakket, alles betalingen en eventuele achterstanden zijn digitaal inzichtelijk gemaakt zodat je hier altijd inzage in hebt als verhuurder. Ben je het niet eens met een WOZ aanslag, kan de makelaar ook daarin bemiddelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *