De specialist voor je bouwmaterialen

Een verbouwing begint vaak bij de voordeur, bouw-handel.nl heeft ook voor jouw voordeur mooie luifels van verschillende materialen. Maar natuurlijk hebben zij nog meer producten die je nodig hebt tijdens het bouwen of verbouwen. In veel gevallen zijn lichtkoepels kant en klare koepels die je op het dak kunt plaatsen. Bij ons kun je geheel naar eigen keuze je lichtkoepel samenstellen uit verschillende elementen. Op deze manier heb je altijd de goede koepel die samengesteld is voor jouw dak.

Zolderraam

Ventileren met een dakraam

Frisse lucht is goed voor de gezondheid en voor de zolder, vaak is er weinig of geen mogelijkheid om frisse lucht binnen te krijgen. Hier kun je eenvoudig een eind aan maken met een dakraam van bouw-handel.nl. Verschillende formaten en soorten dakramen die ervoor zorgen dat er niet alleen frisse lucht, maar ook daglicht naar binnen komt. Met bijvoorbeeld een tuimeldakraam haal je veel frisse lucht naar binnen. Dakramen zijn beschikbaar in verschillende prijzen en uitvoeringen, voor ieder budget is er een prima dakraam. Hout, kunststof en het soort glas wat je wenst bepalen in veel gevallen de prijs van een dakraam.

Thermo raam

Decoratie voor een dakraam

Natuurlijk stopt het niet bij een kopen van een dakraam, wanneer je het dakraam hebt geplaatst is het tijd voor de decoratie bij het raam. In de zomer is het niet verstandig om de zon binnen te laten komen, met een jaloezie bepaal je zelf de hoeveelheid zon die er binnen mag komen in je kamer. Het is niet alleen zeer functioneel, maar ook staat het erg decoratief. Zo heeft bouw-handel.nl verschillende functionele en decoratieve producten voor dakramen.