De meest gebruikte toepassingen van kunstgras! 

Vandaag de dag wordt kunstgras voor diverse projecten gebruikt. Denkt u aan een strak gazon, een speelveld voor kinderen en huisdieren, sportvelden en bij commerciële panden. De mogelijkheden met kunstgras zijn uiteenlopend en veelzijdig. Bij Top Kunstgras heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten kunstgrasmatten. Voor een speelgazon voor uw huisdieren of kinderen heeft u een andere soort kunstgras nodig dan voor uw voor- of achtertuin. Bent u benieuwd naar de voordelen van kunstgras in uw tuin, op uw balkon of voor een speelveldje voor u hond? Wij vertellen u daar graag meer over. Bij Top Kunstgras vindt u diverse toepassingen voor kunstgras

De 7 voordelen van kunstgras in de tuin

Vele huiseigenaren maken vandaag de dag gebruik van prachtige kunstgras gazons. Zij willen geen of weinig tijd besteden aan het onderhouden van een tuin of speelgazon. Vele bejaarden tuineigenaren vinden het fysiek veeleisend werk en andere klanten die een fulltime baan hebben hebben niet altijd altijd de tijd om in het weekend de tuin bij te houden. Door gebruik te maken van kunstgrasmatten van Top Kunstgras kan iedereen, jong en oud, genieten van een strak groen uitziend gazon dat niet te onderscheiden is van echt gras. Kunstgras in de tuin is de oplossing en biedt vele voordelen. U kunt rekenen op het volgende:

  • De kleur blijft behouden
  • De dichtheid blijft gelijk
  • Geen onkruid tussen het gras
  • Veel minder onderhoud
  • Geweldige veerkracht
  • Veelzijdige ontwerpmogelijkheden

Kunstgras op uw balkon

Kunstgras op uw balkon is dé uitvinding als u op zoek bent naar een levensechte tuin met fris kunstgras dat niet van echt gras is te onderscheiden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u ook bij uw flat of appartement wilt genieten van een frit groen uitzicht. Door gebruik te maken van de kunstgrasmatten van Top Kunstgras kunt u in een handomdraai uw balkon opfleuren en voorzien van een prachtige groene oase. 

topkunstgras

Speelveld voor kinderen en huisdieren

De kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn uitermate geschikt is voor huisdieren zoals katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s. De moderne kunstgrastapijten van Top Kunstgras zijn slijtvast, duurzaam en vrij van zware metalen. Mede daardoor zijn de kunstgrasmatten geschikt voor dieren én voor kinderen. U kunt het hele jaar door genieten van een gelijkmatig groen grastapijt. Kunstgraseigenaren genieten het hele jaar door altijd van een egaal groen gazon, waarbij het niet uitmaakt of het gazon een schaduw- of zon locatie heeft. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de website van Top Kunstgras!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *