4 tips voor het verbouwen van je woonkamer

Ben jij toe aan een nieuwe woonkamer? Een woonkamer waarin je je thuis voelt en waar je een heerlijke tijd kunt ervaren. Je wilt er dan natuurlijk ook echt voor zorgen dat jouw woonkamer volledig naar jouw smaak is. We snappen dat je niet goed weet waar je moet beginnen en dat het lastig kan zijn om keuzes te maken. Wij helpen jou op weg met deze 4 tips!

Tip 1: Zorg dat de basis goed is

Met de basis bedoelen we dat de woonkamer goed onderhouden is. Dat de muur bijvoorbeeld geĆ«galiseerd is en dat een vloer niet loslaat van de ondergrond. Je kunt daarom beter eerst je muur stucen in Emmeloord en hiervoor Leusink Wand en Plafondafwerking inschakelen. 

Tip 2: Kleur!

We kunnen het niet vaak genoeg adviseren, maar kleur is de sleutel tot een prachtige woonkamer. Je zult misschien denken dat je hier snel op uitgekeken raakt of dat het te heftig is in de woonkamer. Maar doe eens online inspiratie op en kijk hoe kleur een prachtig effect kunnen hebben!

Tip 3: Deel een nieuwe woonkamer in

Wanneer jij je woonkamer wilt verbouwen kun je natuurlijk ook verder denken dan alleen het interieur. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uit te bouwen naar een loze ruimte ernaast of juist betrekken bij de keuken. Op het moment dat jouw woonkamer groot is kun je natuurlijk ook de kamer opsplitsen in verschillende ruimtes. 

Tip 4: Bekabeling

Juist op het moment dat je je woonkamer gaat verbouwen is het het perfecte moment om na te denken waar er stopcontacten moeten komen en hoe de bekabeling wordt gelegd. Je kunt dit namelijk makkelijk verwerken in plintjes of de vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *